Tijd voor Max is het succesvolle middagmagazine van Omroep Max. In opdracht van de Hersenstichting en de Nierstichting is No Compromises verantwoordelijk voor de conceptuele en redactionele invulling van thema-uitzendingen.
No Compromises verzorgt de selectie en begeleiding van de gasten in de studio, reportages en testimonials. Daarnaast verzorgen we de interne afstemming, opvang en nazorg rondom uitzendingen. Deze programma’s worden gemaakt in samenwerking met omroep Max.

Nierstichting – 20 januari 2015
Deze thema-uitzending van Tijd voor MAX laat zien dat dialyse en transplantatie weliswaar onmisbare, maar zware behandelingen zijn voor nierpatiënten.
Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Transplantatie is tot op heden de beste behandeling, maar uiteindelijk geen echte oplossing. In aangrijpende reportages over Fabian (35) en Yvonne (56) ziet u wat de échte oplossing, genezing van nierziekten, zou betekenen voor nierpatiënten – én hun kinderen.
Een nierziekte kan iedereen overkomen. De beste oplossing voor nierpatiënten is nierziekten genezen. Maar hoe komen we dichter bij die oplossing? En Petra Laseur is te gast.
Hersenstichting – 17 december 2014
In deze thema-uitzending vraagt de Hersenstichting aandacht voor de noodzaak van onderzoek naar een oplossing voor de gevolgen van traumatisch hersenletsel. Door een klap op het hoofd als gevolg van bijvoorbeeld een valpartij wordt het leven van vele duizenden mensen van het ene op het andere moment volledig overhoop gehaald.
In deze uitzending is onder meer het verhaal te zien van Geert Poelgeest die door een val met de fiets traumatisch hersenletsel opliep. En van Evan van de Bosch (22) die daar door een auto-ongeluk mee te maken kreeg. Beiden lagen na hun ongeluk een tijd in coma. Daarna begon een moeizame herstelperiode, waarin ze hun leven weer probeerden op te pakken.
Nierstichting – 4 februari 2014
In het tv-programma ‘Tijd voor Max’ lieten nierpatiënten Willem Memerda (14) en Francy van der Laar (51) op aangrijpende wijze zien hoe dialyse hun eigen vrijheid inperkt, en die van hun familie. Ook zanger, danser en choreograaf Stanley Burleson was te gast. Zijn eigen vader leeft al geruime tijd met een nierziekte.
Hersenstichting – 16 december 2013
‘Tijd voor Max’ uitzending over de gevolgen van een beroerte. Chantal Steur (38) en Freek (51) werden beide getroffen door een beroerte waardoor hun leven volledig op z’n kop lag en beide kampen nog steeds met de gevolgen. Ook musicalster Antje Monteiro was te gast. Zij verloor haar zus aan een beroerte en nam daarna de zorg voor haar drie dochters op zich.
Hersenstichting – 24 januari 2012
In de uitzending komt Elly aan het woord. Ze vertelt op aangrijpende wijze hoe dementie haar echtgenoot Joop al kort na zijn pensionering in de greep kreeg en hij langzaam maar zeker wegkwijnde. Ze hadden mooie plannen gemaakt voor de oude dag. Die bleken niet meer te realiseren. Ze kwam in een isolement terecht – alles draait immers om haar demente echtgenoot. Zijn dementie verwoest ook haar leven.
Er is ook een filmportret van Gerrie. Haar man Floor was een lieve, zorgzame en hardwerkende vader voor zijn gezin. Maar op jonge leeftijd ging Floor zich steeds vreemder gedragen. Hij at uit de prullenbak, spoot plots een tube crème leeg over iemands hoofd, werd onberekenbaar. Na een jarenlange strijd, met veel pijn, verdriet en onzekerheid hoorde Gerrie dat hij leed aan een vroege vorm van dementie. Uiteindelijk herkende Floor Gerrie en de kinderen niet meer. Op 59-jarige leeftijd overleed Floor tenslotte in een verpleeghuis.
Willeke Alberti is te gast in de uitzending. Ze treedt vaak op in verpleeghuizen en vertelt dat het haar grootste angst is om zelf dementie te krijgen.
Hersenstichting – 2 novemner 2010
Joke Bruijs praat openhartig over haar moeder die door een beroerte werd getroffen. In een reportage vertelde Franzis Koch over de beroerte die zij kreeg vlak na de bevalling van haar zoon. Daarnaast het verhaal van Janko, een jongeman, die maar liefst vijf keer werd getroffen door een beroerte en de impact die dat op zijn leven heeft. Tom Mulder (zelf getroffen door een beroerte) en Rob Trip (ambassadeur van de Hersenstichting) riepen de kijker op om donateur te worden
